Schade melden

Diefstal van en schade aan je fiets zijn vervelend. Om je in geval van diefstal of schade maximaal te kunnen ondersteunen hebben we het aanvraagproces zo eenvoudig mogelijk gemaakt. Als je het online schadeformulier indient, ontvang je automatisch een bevestiging en nemen we de claim zo snel mogelijk in behandeling. Wanneer je geen aanvullende documenten hebt meegestuurd, kan het zijn dat wij de originele documenten later nog bij je opvragen.
Kies hier onder tussen het melden van diefstal en het melden van schade.
Meld je diestal gemakkelijk schriftelijk of online. Vergeet niet de veelgestelde vragen pagina  te lezen over wat te doen bij diefstal van je fiets. Zo vragen we onder anderen om de twee fietssleutels en het politierapport om je claim te beoordelen. 
Vergeet niet de veelgestelde vragen pagina te lezen om zo snel mogelijk geholpen te worden bij schade. Zorg er bijvoorbeeld voor dat je al je documenten (zoals de reparatienota) al hebt ingescand en opgeslagen.

Heb je een vraag over een schade?
Neem dan contact op met de afdeling claims. Heb je al een schade gemeld, vermeld dan ook altijd je dossiernummer.

E-mail: schade@allianz-assistance.nl

Telefoonnummer:  020 - 561 8730 (rechtstreeks bereikbaar op werkdagen: 8:00 uur - 18.00 uur & zaterdag: 9:00 uur - 17.00 uur)

Veelgestelde vragen
Heb je vragen over de fietsverzekeringen van Allianz Global Assistance? Vind je antwoord snel in de veelgestelde vragen.
Fietsverzekering afsluiten
Vrijwel elke soort fiets met bijbehorende accessoires kan je verzekeren. Of je nu een e-bike of een stadsfiets hebt.
Contactgegevens
Hieronder vind je naast onze algemene contactgegevens ook ons noodnummer voor in het geval van pech.