Fietsverzekering voor elk type fiets

Bij Allianz Global Assistance is er voor elke soort fiets een geschikte fietsverzekering, ook als je een oude of een nieuwe fiets wilt verzekeren. Nadat je hebt gekozen welk type verzekering het best bij je past kun je aangeven welke soort fiets verzekerd moet worden.

Er is keuze uit drie pakketten. Bij het Standaard pakket is Diefstal en Juridische hulp verzekerd. In het Uitgebreid pakket ben je ook voor Schade verzekerd. Kies je voor het Compleet pakket dan is Diefstal, Schade, Pechhulp én Juridische hulp verzekerd.

Al vanaf € 2,08 per maand

Gewone fiets

Fiets gestolen? Schade aan je fiets? Een lekke band? Met de Fietsverzekering van Allianz Global Assistance ben je uitstekend verzekerd!

E-bike

Eén van de populairste fietsen van de afgelopen jaren, verzeker hem tegen diefstal of tegen diefstal en schade en vertrouw op de pechhulp-service. 

Racefiets

Onbezorgd genieten van je racefiets? Zorg dat hij verzekerd is tegen diefstal of tegen diefstal, schade en pech.

Fietsverzekering voor ander soort fietsen

Voor de volgende type fietsen bieden wij onze Fietsverzekering aan:

ATB/Mountainbike

Actief het bos of de duinen in? Of alleen lekker genieten van de natuur? Laat je fiets verzekeren bij Allianz Global Assistance.

Stadsfiets

Lekke band? Met de complete fietsverzekering van Allianz Global Assistance wordt je band ter plekke gerepareerd.

Bakfiets  

Maak gerust gebruik van je bakfiets, verzeker hem tegen diefstal, schade en pech. 

Elektrische Bakfiets  

Op pad met de kids met je elektrische bakfiets? Verzeker hem tegen diefstal, schade en pech. 

Ligfiets  

Heerlijk genieten onderweg, met de fietsverzekering van Allianz Global Assistance geniet je nog meer.

Kinderfiets  

Niet alle kinderen zijn even voorzichtig met hun fiets, verzeker hem daarom tegen diefstal, schade en pech.

Oma-/Opoefiets 

Blijven genieten van je klassieke oma- of opoefiets? Verzeker hem tegen diefstal en schade en geniet er zo lang mogelijk van.

Tandem

Gezellig op weg met de tandem? Ga onbezorgd op weg en verzeker hem tegen schade en diefstal. 

Crossfiets

Lekker stunten en crossen met je crossfiets neemt een risico met zich mee. Verzeker hem daarom tegen schade en diefstal en beleef onbezorgd plezier aan je crossfiets.

Vouwfiets  

Een vouwfiets wordt vaak ingeklapt en vervoerd, daardoor is het risico op schade groot. Door zijn populariteit is de kans op diefstal ook aanwezig. Verzeker de vouwfiets daarom tegen schade en diefstal.

Transportfiets 

Schade aan je transportfiets? Een lekke band? Fiets gestolen? Met de Fietsverzekering van Allianz Global Assistance ben je optimaal verzekerd!

Moederfiets  

Op de moederfiets naar de speeltuin of stad. Terugkomen en merken dat je fiets niet op de plek staat. Daar sta je dan zonder fiets. Met de Fietsverzekering van Allianz Global Assistance ben je optimaal verzekerd!

Diefstalverzekering of completere verzekering?

Vergelijk de drie pakketten van de Fietsverzekering van Allianz Global Assistance met elkaar.

Het Standaard pakket vergoedt Diefstal in het geval van een gestolen fiets. Je bent verzekerd voor de volledige aanschafwaarde van de fiets, zodat je zelf weer een nieuwe fiets kunt kopen. Ook valt Juridische hulp onder deze verzekering.


Het Uitgebreid pakket van de Fietsverzekering van Allianz Global Assistance biedt naast Diefstaldekking en Juridische hulp ook dekking voor Schade. Wil je tevens Pechhulp in heel Nederland? Zelfs tot 30 kilometer over de grens? Kies dan voor het Compleet pakket. In geval van pech wordt in 95% van de gevallen je fiets ter plekke door gecertificeerde fietsmonteurs gerepareerd. Als reparatie niet mogelijk is, dan is vervoer van jou en een eventuele medefietser en jullie fietsen naar een gewenste bestemming binnen een straal van 30 kilometer verzekerd. 

Deel op social media